LEEGSTANDSBEHEER

BESCHERM UW
LEEGSTAAND VASTGOED

BESPAAR HOGE KOSTEN OP LEEGSTAND!

Het optimaal beschermen van uw vastgoed bij leegstand is essentieel, om krakers, vandalisme en of verpaupering tegen te gaan. Daarbij is het de oplossing voor een veilige leefomgeving in en om uw vastgoedobject. Waardoor er meer ruimte ontstaat, om op termijn de juiste huurder te kunnen vinden. En u zo dus kosten zult besparen!

Heeft u te maken met leegstaand vastgoed. En wilt u kosten besparen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Joël Heijmans
Leegstandsbeheer Vastgoedbeheer Service

BESPAAR OOK OP HOGE KOSTEN EN VOORKOM LEEGSTAND

MAAK DIRECT MET ONS EEN AFSPRAAK!

LEEGSTAAND VASTGOED

OMZETTEN IN RENDEMENT

Per object nauwkeurig de kansen maar natuurlijk ook de bedreigingen in kaart brengen, is van essentieel belang om weer grip te krijgen op uw leegstaand vastgoedobject. Wij kunnen u adviseren in diverse oplossingen voor leegstand
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

LEEGSTANDSBEHEER

U HEEFT GEEN ZORGEN

Het beheren van leegstaand vastgoed is waar wij zeker ervaring mee hebben. Zo beschikken wij over een netwerk van (tijdelijke) huurders. Die allen uw vastgoed- object voor een vooraf bepaalde periode willen gaan beschermen en onderhouden.
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

VASTGOED INSPECTIE

VEILIGHEID VOOROP

Mocht dit nodig zijn, dan kunnen wij voor u een vastgoedinspectie uitvoeren. Want ook bij leegstandsbeheer is het essentieel en zelfs wettelijk bepaald dat de huurder geen onnodig risico loopt tijdens het (tijdelijk) huren van uw object.
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER
About us

LEEGSTAND IN CIJFERS

Volgens de laatste cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek staan er ongeveer 279000 objecten leeg in Nederland. Ongeveer 60% daarvan, staat al langer dan een jaar leeg. Waardoor dit soort objecten op termijn voor hoge kosten zullen gaan zorgen.

KANTOREN EN WINKELS

Ruim een kwart van alle kantoren in Nederland is niet in gebruik. Daarbij zien we dat de kleine winkel eigenaren moeilijke tijden tegemoet gaan. En verwachten wij in de kleinere steden/dorpen meer leegstand in winkelruimtes ontstaan.

WAAROM ZOU U VOOR ONS KIEZEN!

Vastgoedbeheer Service zorgt ervoor dat uw vastgoedobject snel (tijdelijk) word verhuurd. En wanneer nodig, kunnen wij ook opzoek naar een huurder voor de lange termijn. Zodat uw object optimaal blijft exploiteren.

Woning Management

Werken en Ondernemen

Professioneel Vve Beheer

WILT U UW VASTGOED VERHUREN?

MAAK DIRECT MET ONS EEN AFSPRAAK!

Search